Amrein Vendégház
Pihenjen és töltődjön fel az
AMREIN VENDÉGHÁZBAN
Megközelíthetőség: Kelet-Mecsek lábánál, Pécstől Budapest irányában 30 km távolságra a 6-os főútvonal mentén található Mecseknádasd. A Dózsa Gy.u. folytatásaként érhető el a Trib pincesor. hrsz: 056/39
A vendégház gyönyörű zöldövezetben helyezkedik el, egy kellemes pincesoron, csodálatos kilátással a környező hegyekre. A túrázást kedvelők kijelölt turista útvonalakon fedezhetik fel a környék idilli szépségét. Kedvelt erdei kiránduló helyek a környéken. Lovaglási lehetőség, horgászás teniszpálya használat a településen. Továbbá helyi nevezetességek, fazekas és fafaragó műhelyek, Réka vár- Kilátó, történelmi Szt. István kápolna stb. programajánlás a környék nevezetességeiről.
A szabadban pihenésre, bográcsozásra, grillezésre hely kialakítva. Borkóstolás díjazott borokból a környezetben. Meleg vizes strand 11 km-en belül. A vendégházban jól felszerelt, minden igényt kielégítő konyha, nagy nappali, TV. és mellékhelyiségek vannak.
Nyitott parkoló a ház előtt.
Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk. Két db. kényelmes két ágyas szobával, szeretettel várjuk kedves vendégeinket.
OTP Széchényi kártya elfogadóhely.
Gyermek kedvezmény 12 éves korig.
Elérhetőség:
Amrein József
70-432-1411
Hidas, Erkel F.u. 3.
www.amreinvendeghaz.hu
Email: kantork@freestart.hu